Пентахаус Делукс

NEA PENTHOUSE се намира на четвърти етаж в нова жилищна сграда, ситуирана в непосредствена близост до пристанището на романтичния Ахтопол.
Имотът е разположен на три нива, като от всяко ниво има уникална гледка към морето и фара на пристанището. Изпълнен е изцяло по дизайнерски проект.
На първите две в жилището има монтирани извити стъкла в сива тоналност, които се явяват естествено пръдължение на сивия камък по извитата част на фасадата на сградата. Парапетите по терасите имитират морски вълни, а всички отваряеми врати и прозорци са с плъзгащи се механизми, за да не отнемат пространство когато са отворени към морето.

На първо ниво се намира голяма всекидневна с напълно обурудвана кухненска част, трапезна маса с 6 стола и голям разстегателен диван с лежанка в холната зона. Цялото пространство е със 100% остъкляемост към залива и има удобна тераса дълга над пет метра. В самостоятелно обособен килер може да откриете пералня и прахосмукачка, а банята /+ WC/ на това ниво е оборудвана с GROHE и има обособено душ пространство със стъклен параван.  На разположение са също 42„ LED TV, кафемашина с капсули, фурна, котлони, аспиратор, вграден хладилник, рутер и подов климатик DAIKIN.

До второто ниво в NEA PENTHOUSE се стига по вътрешни стълби с локално осветление. Тук е разположена голяма романтична спалня с размери 180/200. Има обособен кът с фотьойл за съзерцаване на морето. На Ваше разположение са скрин, гардероб, стенен климатик DAIKIN и 32„ LED TV. В банята отново имаме пълно оборудване на GROHE, но за разлика от първо ниво тук има на разположение вана. Терасата е близо пет метра и е с южно изложение. На първите две нива има възможност за затваряне на достъпа до стълбищата с плъзгащи се паравани, които едновременно са и огледала.

Ако търсите истинско усамотяване, то трето ниво е за Вас. Това е най-високата точка на крайбрежната улица „Нептун” в Ахтопол. Гледката към залива и града е запомняща се, а чувството трябва да се изживее!

Удобства

Капацитет

До 4 души

Обзавеждане

Напълно оборудвана кухня

Изглед

С гледка към морето

Спални

С едно голямо легло + диван

Бани

Със самостоятелна баня

Локация